Het platform voor vrouwelijk
ondernemerschap in Brussel.

Women in business

Brengt actoren bijeen die erkend worden in hun domein en actief zijn te Brussel. Ze beschikken allen over een eigen expertise, zoals bewustmaking, begeleiding, opleiding of networking.
Het platform richt zich tot alle Brusselse vrouwen die een project ontwikkelen, informatie of specifieke begeleiding zoeken, evenementen voor bewustmaking of inzicht in vrouwelijk ondernemerschap willen bijwonen ... maar ook tot alle vrouwen die gewoon willen ontdekken hoe andere vrouwen hun eigen activiteit hebben opgestart

 

ONZE OPDRACHT :

• Het opstarten van ondernemingen door vrouwen en de jobcreatie in Brussel stimuleren.

• De diversiteit van het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel en de zichtbaarheid van het bijbehorende ecosysteem bevorderen.

• De kwantitatieve en kwalitatieve aspecten van de evolutie van het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel opvolgen en dankzij de praktische expertise van onze partners aanbevelingen maken aan de betreffende autoriteiten.

Via de acties van het platform Women in Business wil het Brussels Gewest het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel stimuleren. De dienst 1819 is de drijvende kracht achter dit platform.

Goed om te weten

In België is 1 zelfstandige
op 3 een vrouw

In 2014 was 28% van de zelfstandigen een vrouw in het Brussels Gewest. Meer info? Bekijk onze barometer voor vrouwelijk ondernemerschap in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 2015.

Partners

Ontdek onze partners

ECOFIN WOMEN CLUB

 

Meer informatie
Empow’her Network

 

Meer informatie
INTERFACE3

 

Meer informatie