"De geest zoekt, maar het hart vindt" George Sand

Alles over vrouwelijk ondernemerschap

Hier vindt u een reeks wetenschappelijke hulpbronnen, studies, artikels en onze barometer van het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel die elke twee jaar wordt bijgewerkt.

Heeft u nog vragen?

Vindt u niet wat u zoekt in onze hulpbronnen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Studie

Elke twee jaar werkt Women in Business de barometer van het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel bij. In het kader van onze opdracht voor de bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap is het belangrijk om over correct cijfermateriaal te beschikken om de evolutie van het vrouwelijk ondernemerschap te evalueren en inzichten te verwerven in gerichte verbeteringsmaatregelen.

Studie

Enquête over het profiel en parcours van starters in het Brussels Gewest.

Nuttige link

De Strategie 2025 voor Brussel heeft in overeenstemming met de Brusselse gewestelijke beleidsverklaring een vierledig doel: de economie van het Gewest aanzwengelen, de toekomst van het Gewest in de komende 10 jaar veiligstellen, de bevoegdheden bundelen ten dienste van de Brusselaars en zorgen voor een gecoördineerde uitvoering van het gewestelijk en gemeenschapsbeleid, de sociaaleconomische spelers betrekken in alle stadia van het proces.

Studie

Kmo-plan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 2016-2025

Nuttige link

De Regering van het Brussels Gewest heeft gisteren Digital.Brussels, "een nieuwe eenvormige digitale strategie voor het Gewest" voorgesteld.